• Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar
  • Soms is de aanwezigheid van permanente beveiliging de enige oplossing. Wij leveren u hiervoor ervaren en gediplomeerde beveiligers die 24/7 aanwezig kunnen zijn. Of het nu gaat om een industrieterrein, kantoorpand of een leegstaande bouwplaats. 

    Objectbeveiliging komt steeds vaker voor, het bewaken van een bouwlocatie is hier een goed voorbeeld van. Deze worden vaak bewaakt met camera’s. Onze beveiligers kunnen dan meekijken op de camera's en lopen geregeld controlerondes. Bij onraad of een onveilige situatie zullen zij direct actie ondernemen. 

    De objectbeveiliger is er verder voor het beveiligen van een bepaald object, zoals schilderijen, sieraden, beelden of andere waardevolle goederen. Om de veiligheid hiervan te garanderen worden er regelmatig controlerondes verricht door ons personeel. Bij het signaleren van onregelmatigheden, worden alle voor het object vitale ruimtes gecontroleerd. Ook kan er voor het object een extra beveiligingsprotocol worden opgesteld om bedreigingen van buitenaf te weren.