• Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar
  • De functie van onze receptionisten is een van de belangrijkste in uw organisatie. Dit omdat de receptionist het eerste aanspreekpunt is tussen uw klanten en uw bedrijf. Al onze receptionisten beschikken over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden. Vanaf het moment van binnentreden, zullen uw bezoekers weten dat ze te maken hebben met een competente en efficiënte onderneming. 

    Onze opgeleide receptionisten zullen ervoor zorgen dat iedere persoon die uw gebouw binnentreedt toestemming hiervoor heeft en alleen toegang zal verkrijgen tot de gebieden die zijn toegestaan.

    Om de veiligheid van uw bedrijf te kunnen waarborgen, zullen alle bezoekers zich moeten identificeren en worden zij geregistreerd op een bezoekerslijst. Deze lijst is van nut voor een telling bij brand, diefstal en andere diverse calamiteiten.

    De receptionisten van Z-Beveiliging zullen ervoor zorgen dat uw bedrijf een veilige omgeving is, zowel intern als extern. Wij hanteren hierbij een efficiënte manier van service verlenen waarbij veiligheid en klantvriendelijkheid voorop staan.